Tak

Vi renoverar eller byter ut ditt tak

Behöver du byta eller renovera ditt tak? Vi är erfarna takläggare med Västerås, Linköping och Norrköping som främsta närområden. Vi utför takomläggning av betong, lertegel och plåttak.

Genom samarbete med välrenommerade leverantörer av takmaterial kan vi stå för en snabb, smidig och kostnadseffektiv takläggningsprocess utan att någonsin kompromissa med kvaliteten. Med stor yrkesstolthet, kompetens och ett genuint hantverkskunnande kan vi garantera god kvalitet på alla delar av våra takläggningsprocess.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på takläggning!


nytt tak

Vi arbetar med alla takmaterial

Vi utför kompletta takläggningar och takrenoveringar av tegeltak, plåttak och papptak. Vi utför arbete som takläggare åt både privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Vid takläggning använder vi högkvalitativa takpannor som är ytbehandlade för att stå emot väder och vind på ett sätt som verkligen skyddar fastigheten.

När det handlar om takbyte av alla typer av tak är vi rätt för dig, oavsett vilken typ av tak det handlar om.  Att byta tak med oss är smidigt. Eftersom vi är totalentreprenörer behöver du inte oroa dig för att något ska trilla mellan stolarna – vi tar hand om alla delar av takläggningen från första mötet till slutbesiktningen. 

Säkerheten i fokus

Vi är certifierade takläggare, med lång erfarenhet i branschen. Givetvis kan vi även hjälpa till med att att installera rännor, stegar och annan taksäkerhet om det skulle behövas. Allas säkerhet är alltid i fokus. 

Välkommen att kontakta oss redan idag om du har frågor eller funderingar inför ett byte eller renovering av ditt tak.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert