Interiör

Vi skapar en härlig inomhusmiljö

Husdesigngruppen skapar snygga och funktionella interiörer till både privatbostäder och offentliga lokaler. Vi designar och bygger kök och badrum till villor och kontor, alltid med trivsel och funktionalitet i fokus. Vi slutbehandlar golv, väggar, kakel, klinker, gipsskivor, tapetserar väggarna och monterar interiör och möbler. Våra designers och snickare kommer att skapa precis den inomhusmiljö du önskar.


interiör

Oberoende företag med egna lösningar

En av våra stora styrkor är vårt oberoende, vilket innebär att vi alltid sätter kunden i centrum. Vi utgår alltid från kundens förutsättningar och låter oss inte styras av några produktionsbegränsningar. Den bästa interiören är alltid anpassad efter de behov och unika förutsättningar som finns i varje projekt. Det är därför vi inte arbetar med färdiga paketlösningar och ingen beställning är för stor, liten eller krånglig för oss. Ett mindre kök, en fullödig badrumsrenovering eller ny inredning i hela hemmet – vi backar inte för några uppdrag när det handlar om interiörer. 

Kunskap och känsla

Genom kunskap och känsla för inredning, material och kvalitet tar vi fram färger och möbler som passar alla i bostaden, oavsett om det är ett hem för stillsamhet och lugn, eller om ni söker aktivitet och energi.

Inredning ska självklart vara snygg och skapa rätt atmosfär – men det är lika viktigt att den är funktionell, ergonomisk, hållbar och ekonomiskt försvarbar. När du anlita våra designers och snickare kan du räkna med att alla dessa aspekter finns med i bilden. 

Interiörer med välmående i fokus

Våra designers och snickare skapar interiörer och inredning för trivsel och välmående där du som kund alltid är viktigast.  Vi är med dig hela vägen från första mötet tills dess att den sista detaljen är monterad. En bra kommunikation är en viktig del av vår vår verksamhet – under hela projektets gång kan du hålla kontakt med oss för att ställa frågor och framföra önskemål. Vi är ödmjuka och lyssnar alltid på dig!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert