Inredningsdesign

Vi hjälper dig att hitta din egen stil

Vill du sätta personlig prägel på ditt hem? Vi hjälper dig med designen som ger hemmet en egen stil.

Våra inredningsarkitekter arbetar tillsammans med våra välrenommerade leverantörer hjälper dig att ta fram skräddarsydda och unika inomhusmiljöer. Den exklusiva badrums- eller köksinredningen som du drömt om kan vi göra till verklighet. Vi arbetar med kvalitetsmaterial från bland annat Spanien och Italien och kan alltid garantera bra priser och snabba leveranser.


inredningsdesign

Full service inom inredningsdesign

Vi har den kunskap som behövs för att skapa ett trivsamt och funktionellt hem med rätt färgsättning, ljussättning och helhet. Att anlita oss som inredare är en bra investering, såväl tidsmässigt som ekonomiskt. Du behöver inte göra några dyra felköp av möbler, textilier och andra material och slipper trängas i inredningsbutikerna på helgerna. Vi hjälper att hitta din stil oavsett om det handlar om ett rum eller ett helt hus. 

Det är inte ovanligt att känna att man kört fast och inte får till helheten i sin inredning. En annan situation som kan uppstå är att man vill byta ut hela inredningen när man flyttar från ett hus till ett mindre boende eller vice versa. Brist på förvaring kan vara ett annat problem, vi har stor erfarenhet av att ta fram smarta och smidiga förvaringslösningar.  Behöver du hjälp att hitta din stil? Vi kan ta fram passande förslag på möbler, textilier och övrig inredning.

Vi utgår från dina önskemål

När vi tar ett uppdrag inom inredningsdesign utgår vi alltid från kundens önskemål, behov och förutsättningar. Vi skapar baserat på detta en kreativ lösning som når upp dina förväntningar, utan att överskrida satt budget.

Vi hjälper dig hela vägen till ditt drömhem – från planeringsstadiet med ritningar till köp av möbler, belysning och textilier och monteringen av inredningen. Oavsett om det handlar om ett kök eller en hel våning så kommer vi att skapa en snygg inredning som håller länge. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert