Exteriör

Vi ger ditt hus en inbjudande look

Behöver din husfasad en uppfräschning eller planerar du att bygga nytt? Vi renoverar offentliga och privata exteriörer – fasader, fönster, dörrar och tak. Våra breda kunskap och långa erfarenheter gör att vi kan göra det mesta inom exteriörer. Kontakta oss för en offert idag – helt utan kostnad!


fasad

Fasad

Fasaden är den detalj som påverkar husets utseende mest. Vi kan renovera din fasad i den stil du vill – den populära stående träpanelen eller en modern och tidlös känsla med hjälp av en putsfasad. Men trots att estetiken är viktig är fasadens viktigaste roll att skydda från väder och vind. Vi bygger och renoverar därför alltid med noga utvalda material för att uppfylla dessa kvalitetskrav.

Fönster och dörrar

Vi hjälper dig att renovera fönster. Moderna treglasfönster i valfritt material – klassiska träfönster, eller flexibla moderna material som aluminium eller PVC. De tillval vi kan erbjuda när det handlar om fönster är färg, storlek och eventuell spröjs. Kvalitativa fönster är också viktiga när det handlar om ventilation och inomhusmiljö – vi hjälper dig att hitta rätt fönster för just din fastighet. 

Även dörrarna ska stänga ute kyla och vind och skapa en bra miljö inomhus samtidigt som de ska bjuda in med stil och design. Ytterdörrar, balkongdörrar – vi ser till att entrén till ditt hem får en snygg stil med säkerhet i fokus.

Belysning

Även när det handlar om exteriör belysning behövs en genomtänkt plan – både det dekorativa och funktionella har stor betydelse. Vi levererar alltid den senaste tekniken när det handlar om utebelysning, för ökad prestanda och mindre miljöpåverkan. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert