Renovering

Renovering – vi gör hela arbetet

Behöver du ge ditt hus ett rejält ansiktslyft? Kontakta oss för en renovering! Vi totalrenoverar hus, fastigheter inklusive tak och utför även badrums- och köksrenoveringar enligt dina önskemål.
Vi erbjuder ett totalt koncept när vi utför en renovering – vi designar, river, bygger och besiktigar resultatet. Anlitar du oss så får du verkligen chansen att förverkliga dina husdrömmar. 
Vi renoverar och uppfyller din dröm!


renovering

Lång erfarenhet av renovering

Som etablerad bygg- och inredningsfirma har vi utfört en lång rad lyckade renoveringar. Oavsett om du köpt en äldre bostad eller om du behöver uppdatera din nuvarande så kan det bästa alternativet vara en totalrenovering. Med vårt kompetenta team hantverkare kan vi hjälpa dig hela vägen – och självklart är vi våtrumscertifierade för arbeten i badrum och kök. 

I de flesta renoveringar av hus inkluderas en totalrenovering av kök och badrum. Men det kan även behövas göras en del andra förbättringar av andra delar av bostaden, som källare, tvättstuga, sovrum, hall och vardagsrum.

Breda kompetenser som ger möjligheter

Det kan vara nödvändigt med nyinstallationer och reparationer av isolering, golv, VVS- och elinstallationer och väggbeläggningar. Ibland kan en renovering även omfatta husets exteriör som fasad, tak, fönster och dörrar. Vi har kompetens och kapacitet att renovera alla typer av byggnader: lägenheter, villor, radhus, hyreshus, kontorslokaler och andra företagslokaler.  Oavsett omfattningen på din renovering kan vi tillhandahålla de tjänster som behövs för att göra om din bostad enligt dina önskemål. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert