Vi tar hand om hela bygget från start till mål

Planera - Visualisera - Realisera

Vi tar hand om hela bygget från start till mål

Planera - Visualisera - Realisera

Allt inom bygg

Sedan starten har Husdesigngruppen Sverige AB i Hallstahammar levererat unika byggen till nöjda och återkommande kunder.

Med åren har ryktet om unika byggprojekt till bra pris, med korta väntetider och utan krångel spridit sig och våra kunder kommer nu från hela Mellansverige. 

Varför finns vi och varför ska du välja oss?

Vi startade Husdesigngruppen Sverige AB eftersom vi såg ett behov av personliga och unika byggen som samtidigt tog hänsyn till kundens tid och resurser. Att få något unikt och personligt till ett bra pris behöver inte förbli enbart en dröm.

Vår vision är därmed att förvekliga byggdrömmar med målet att leverera snabba och unika lösningar till ett bra och fast pris.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Kunden

Vi är måna om våra kunder och vill kunna möta era behov, budget och tidsspann. Vi vill därmed att vägen från byggdröm till verklighet ska kännas trygg med ett fast pris, plan och tidsram.

Vi vet att byggprojekt kräver mycket planering och koordinering och att det kan vara påfrestande att bo eller vara i ett pågående byggarbete. Därför ska byggprocessen vara snabb och smidig med ett proffsigt team som tryggt för projektet i land.

exteriör

interiör

Proffsigt team

Vi tar ditt byggprojekt från dröm till verklighet genom ett proffsigt team bestående av en inredningsarkitekt, projektledare/byggledare samt välutbildade och certifierade hantverkare och leverantörer. Tillsammans tar vi ansvar för hela projektet och driver bygget framåt i samråd med dig. Vi planerar, visualiserar och realiserar din byggdröm.


Samarbeten och kvalitet

Genom goda samarbeten med välrenommerade materialleverantörer har vi förenklat byggprocessen för att göra den snabb, smidig och kostnadseffektiv utan att tumma på kvalitén.

Vi garanterar ett problemfritt genomförande av byggprocessen i enlighet med god byggsed och standarder som förväntas av vår bransch. Husdesigngruppen har en stor yrkesstolthet, hög kompetens och ett genuint hantverkskunnande som garanterar god kvalité på alla delar av inrednings-och byggprojekten. Vi lämnar minst 10 års garanti på vårt arbete och material.

interiördesign
Anlita en byggfirma du kan lita på