Tjänster

Vill du bygga nytt eller renovera? Vi har helhetslösningar för stora som små byggdrömmar. Vi hjälper dig även med inredningsdesign för att du ska få ditt drömkök eller drömbadrum.Vi tar ansvar för hela byggprojektet

Du får en personlig projektledare eller inredningsarkitekt som hjälper dig från idé till verklig byggdröm. Alla våra tjänster ger dig tillgång till Byggteknisk dokumentation och ritningar som är nödvändiga för bygglov. Våra anställda och leverantörer har hög kompetens, säkerhetsutbildning, certifieringar och materialleverantörerna är noga utvalda för sin höga kvalité.Nybyggnationer

Vi bygger nya hus, attefallshus, förråd, altaner, uterum och terrass byggen. 


Renoveringar

Vi totalrenoverar byggnader och tak samt utför konceptuella badrums-och köksrenoveringar efter dina drömmar och önskemål.


Exteriör- allt för husets utsida

Vi hjälper dig att renovera, byta ut eller bygga nya fasader som pustning eller träfasader. Tilläggsisolering, fönster, dörrar. Bland annat träfönster, aluminiumklädda träfönster, PVC, aluminiumfönster och takfönster.


Interiör-allt för husets insida

Vi färdigställer och slutbehandlar insidan av huset. Vi designar och bygger offentliga och privata kök-och badrum. Vi jobbar med slutbehandling av golv, väggar, kakel och klinker, gipsskivor, tapetsering, montering av interiör och möbler.


Inredningsdesign

Vill du sätta din prägel? Vi hjälper dig med designen!

Med hjälp av vår inredningsarkitekt och beprövade leverantörer kan vi hjälpa dig att skapa unika innemiljöer. Exempelvis badrums-och köksdrömmar med material av högsta kvalité från Italien och Spanien till ett bra pris och snabb leverans.


Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag