Vi lägger ditt tak i Västerås

Säkerhet - Effektivitet - Hållbarhet

En kunnig och erfaren takläggare i Västerås

När man bor i Sverige behövs det tak som tål det mesta. Det är viktigt att du väljer rätt leverantör när det är dags att lägga om eller renovera taket.

Välkommen till oss på Husdesigngruppen om du söker en både kompetent och pålitlig takläggare i Västerås. Vi lägger och renoverar takpannor i tegel och betong samt även plåt- och papptak. Vi är takläggaren som kan lyfta ditt hus med ett snyggt och tåligt tak!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag!

Vid sidan av takläggning så utför vi en rad andra tjänster inom bygg och renovering, bland annat köks- och badrumsrenoveringar, fasader, fönster samt interiör och exteriör design.  

Rak och tydlig kommunikation

Genom att samarbeta med starka leverantörer av takmaterial kan vi lägga ditt tak på kort tid utan att kompromissa med kvaliteten. Med yrkesstolthet, kompetens och hantverkskunnande kan vi garantera god kvalitet på alla våra tak. 

När du anlitar oss för ett takarbete kan du vara trygg med att slutkostnaden stämmer överens med skrivet avtal. Här tillkommer inga dolda kostnader, vi presenterar allt öppet och tydligt redan från början. En rak och tydlig kommunikation med kunden är en av våra starkaste ledstjärnor. 

Vänta inte tills det är för sent – ge ditt tak lite extra omsorg och kärlek – då  kommer det att tacka dig genom att hålla dig varm och trygg under lång tid framöver.

Tak som står emot tufft väder

Kyla, värme, vind, regn och snö, mossa och lavar, föroreningar och smutspartiklar – det är mycket som ett tak ska stå emot. Låter du oss lägga ditt tak så behöver du inte oroa dig för det – vi arbetar bara med de bästa materialen. Du får därför långa garantier så att du kan känna dig tryggt försäkrad om att du har tak som kommer att hålla länge. 

Vi arbetar med många olika taktyper för att kunna erbjuda något som passar till alla hus och fastigheter: tidlösa pannor i tegel eller betong, hållbara och lättskötta plåttak och kostnadseffektiva papptak. 

Välj vilket tak som passar ditt projekt och låt oss bli din takläggare i Västerås! Vi erbjuder våra kunder ett kostnadsfritt hembesök där vi inspekterar just ditt tak för att komma fram till vad som behövs åtgärdas, 

Vi hjälper dig även med taksäkerheten

När du lägger ett nytt tak eller renoverar ditt befintliga kommer du även att behöva taksäkerhet som stegar för att komma upp på taket, snörasskydd, vindskivor för att skydda husets sidor, skorstensplåtar och plåtar för att skydda runt ventilationsöppningar med mera. Allt detta kan vi leverera och installera när vi utför en takrenovering. 

Vi hjälper även till med renovering eller installation av hängrännor och stuprännor för att avrinningen ska fungera som den ska. Annars riskerar huset att drabbas av fuktskador. 

Så arbetar våra takläggare

1. När du anlitar oss som din takläggare inleder vi med en besiktning av ditt hus eller fastighet. Vi ser över behovet av renovering eller nyläggning av tak och föreslår även det takmaterial vi tror passar bäst. Du får en detaljerad offert där alla detaljer ingår. Du kan vara säker på att denna stämmer överens med sluträkningen. Om det ändå uppstår något oförutsett under takläggningen så underrättar vi dig. Vi vill inte att du ska drabbas av några dyra överraskningar på sluträkningen. 

2. När du har godkänt offerten beställer vi materialen och bokar in arbetet. Du kommer att få ett duktigt team av takläggare med en engagerad arbetsledare i spetsen som ser till att jobbet flyter som det ska. Tack vare att vi lägger många tak varje år har vi väl inarbetade rutiner och en maskiner som hjälper oss i arbetet.  Ditt tak kommer att vara färdigt på kort tid och vara byggt enligt konstens alla regler.

3. När vi är färdiga med taket så är det dags för besiktning. På det sättet kan vi ge dig trygga garantier på att du har fått ett tak som kommer att hålla i många år framåt.

Kontakta oss och begär offert på ett nytt tak till ditt hus i Västerås redan idag. Vi tar fram en kalkyl för ditt tak och planerar därefter in arbetet så snabbt som möjligt. Kom även ihåg att du kan utnyttja ROT-avdraget vid hushållsnära takarbeten. Detta skatteavdrag kan hjälpa till rejält med finansieringen av projektet.

Begär offert på ett nytt tak i Västerås